Ont i ryggen eller kroppen?

Vi på CAM hjälper dig med värk i Karlstad.

Vi hjälper dig med ont i rygg och/eller kropp

Här på Carlstad Alternativmedicins behandlingsavdelning arbetar vi med smärtlindring på olika sätt. Vi ser inte bara till det akuta, utan försöker finna de bakomliggande anledningarna till varför du har ont i ryggen eller kroppen. När vi har tagit reda på detta, kan vi lindra eller helt bota det som gör att du har ont.

Att ha ont i kroppen eller ryggen kan förstöra väldigt mycket. De som aldrig lidit av svår värk kan inte riktigt förstå hur det känns, att konstant gå runt med en molande eller stickande värk. Jobb och privatliv påverkas såklart negativt av detta, och för att inte tala om det psykiska måendet. Har man dessutom inte fått adekvat hjälp från sjukvården så kan man känna sig nedstämd och som att allt hopplöst. Vi finns här för att bevisa att det inte behöver vara så alls! Det finns ett flertal olika behandlingssätt som motverkar och lindrar smärta som dessutom är helt skonsamma för kroppen. Här på CAM har vi specialiserat oss på massage, akupunktur, koppning, hypnos och Lotorpsmetoden. Vi berättar väldigt gärna mer om dessa behandlingsformer!

Det viktigaste är att du inte ger hoppet om ett smärtfritt liv. Kontakta oss så går vi igenom din sjukdomsbild och lägger upp en behandlingsplan därefter.

 

Få hjälp mot din värk!

Ibland erbjuder inte sjukvården tillräckligt med hjälp eller stöd för att du ska kunna bli av med din värk. Ibland har helt enkelt inte den konventionella läkarvården de metoder och verktyg som krävs för vissa besvär, för att kunna förstå sig på dem ordentligt. Därför är det fantastiskt att alternativmedicinen har vuxit fram som ett komplement eller substitut. På CAM i Karlstad tar vi reda på orsaken till din värk och hittar en lösning på din problem.